Email marketing software

2009 wordt het jaar van de email marketing. Bedrijven hebben zich met hun internet marketing de afgelopen 2 jaar vooral op de zoekmachines gericht om nieuwe klanten te bereiken en zijn daarmee vergeten dat investeren in bestaande klanten op een veel makkelijkere manier geld kan opleveren.

Email marketing software was de afgelopen jaren niet goed betaalbaar voor MKB-bedrijven. Grote spelers hanteerde zeer hoge tarieven. Dat wordt nu doorbroken door Emailman. Een email marketing pakket voor MKB-bedrijven.

Het email marketing programma Emailman is een oplossing voor uw totale email marketing. Alle aspecten van email marketing komen in het programma aan bod:

 • verzamelen van emailadressen: in- en uitschrijven
 • beheren van emailadressen: importeren, mailinglijsten aanmaken
 • opmaak van de mailing: via een op maat gemaakt sjabloon
 • Versturen van de mailing: Slim versturen voorkomt dat uw mailing is spamfilters komt.
 • Meten van effecten: Nakijken hoe uw mailing wordt gelezen, direct zien welke klanten in welke producten interesse hebben.
 • Follow up: vervolg mailings sturen naar klanten waarvan uit de statistieken blijkt dat ze interesse hebben in een specifieke dienst of product.

Waar andere bedrijven honderden euro’s in rekening brengen voor 1 mailing, rekent u bij Emailman enkele tientjes per maand af voor een onbeperkt aantal mailings.

kijk op www.emailman.nl voor alle details

Tags: , , , ,

2 Reacties

 1. Ben Waugh Zegt:

  You know, I have to tell you, I really enjoy this blog and the insight from everyone who participates. I find it to be refreshing and very informative. I wish there were more blogs like it.

 2. Daniel Zegt:

  Niet alleen 2009 is het jaar van e-mail marketing. Anno 2011 is ook het jaar van de nieuwsbrieven en het contact met de klant ouderhouden. Ik ken mensen die positieve ervaringen met emailman hebben. Hun omzet is, vooral bij eerdere klanten, gestegen en dat is alleen maar goed!

Laat een reactie achter