Algemeen

Email-marketing goedkoop en effectief

Bij internet marketing denken veel mensen alleen aan hun website en de zoekmachine posities. Echter is email marketing een zeer krachtige tool die door veel marketeers vergeten wordt. Email marketing biedt namelijk de unieke mogelijkheid om uw klantresponse per klant specifiek vast te stellen en hierop in te spelen. Ik leg graag uit hoe u met email marketing eenvoudig uw response verhoogt!


Bij emailmarketing kunt u per ontvanger meten of de email wordt gelezen en welke interesses de lezer van de mailing heeft. Daardoor kunt u tevens per ontvanger een follow-up geven aan uw mailing. Het ontbreken van succes in veel campagnes komt door het ontbreken van een slimmem follow-up. Met email marketing kunt u deze follow-up zeer eenvoudig, op de persoon specifiek afstemmen.emailmarketing

Hoe en wat van een follow-up
Een follow-up is niks anders dan het aansporen van uw ontvanger om met u zaken te doen. Dankzij de metingen die uw email marketing software kunnen uitvoeren weet u exact welke ontvangers er in een specifiek product geïntereseerd zijn. Als u enkel hen per email een speciaal aanbod doet voor dit product, dan is succes verzekerd!

Maar waarom niet iedereen dezelfde follow-up sturen?
Omdat u dan uw kruit verschiet. Uw klanten houden er niet van om zaken opgedrongen te krijgen waarin ze niet geïntereseerd zijn. Echter komt een aanbod voor iets waarin ze reeds interesse hebben nooit ongepast. Stuur daarom ná uw mailing enkel de geïntereseerde lezers een follow-up met uw offer-they-can’t-refuse!

Meten wie er geïntereseerd is?
Dat kan eenvoudig en goedkoop met de email marketing software van emailman!