Bidon bedrukken
Algemeen

Promotie voor jouw bedrijf? Laat jouw bidons bedrukken

Of je nu een beginnend bedrijf bent of je hebt al een vaste klantenbasis; extra promotie kan nooit kwaad. Misschien zit er ook wel waarheid in het gezegde dat alle publiciteit goed is, of het nou negatief of positief is. Maar om terug te komen op het onderwerp, je bent op zoek naar positieve publiciteit. En dit kun je bewerkstelligen door je naam te laten bedrukken op geschenken zoals bidons. Bedrijven maken hier dikwijls gebruik van omdat het enorm effectief is om de naamsbekendheid te vergroten. Online zijn er talloze websites te vinden die jouw in staat stellen je bidons te bedrukken. Zo maak jij je bedrijf nóg bekender.

Waarom bidons bedrukken?

Het bedrukken van bidons is ontzettend in trek. Bidons zijn namelijk veelgebruikte producten. Denk aan een bidon voor tijdens het sporten of gewoon voor op het bureau. Omdat veel mensen op kantoor werken, komt een bidon altijd wel van pas. De perfecte kans dus om jouw bedrijfsnaam op een bidon te hebben. Zo wordt jouw bedrijf eigenlijk als vanzelf geadverteerd. Nadat ze bedrukt zijn en gedistribueerd, heb je er geen omkijken na. Je laat de geschenken met jouw naam het werk voor jou doen. Wat let je nog? Ga vandaag nog op zoek en bestel jouw bidons met jouw bedrijfsnaam en –logo.

Soorten bidons voor promotie

Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard bidon met je logo, maar als je een kijkje neemt, zul je zien dat er vele soorten bidons zijn. Denk bijvoorbeeld aan plastic bidons, aluminium bidons maar ook aan ruimtebesparende bidons zoals opvouwbare bidons. Maar bidons zijn er ook in speelse vormen zoals een opvouwbare bidon in de vorm van een voetbal. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het online. Daarnaast zijn er ook speciale bidons met een filter voor fruit zodat je je water kunt voorzien van een fruitige smaak.

Waar laat je bidons bedrukken?

Een populaire allesomvattende website voor allerlei promotiemateriaal en relatiegeschenken is Relatiegeschenken.nl. Hier vind je allerlei soorten bidons en deze zijn in talloze kleuren, maten en soorten te bestellen. Bij deze website geldt wel een minimumoplage, afhankelijk van de soort die je bestelt kan het zijn dat je minimaal 200 bidons moet bestellen.