verzenddozen
Algemeen

Goede kwaliteit verzenddozen laten bedrukken tegen scherpe tarieven

Of je nu een eigen bedrijf hebt, zoals een webwinkel waar fysieke producten verkocht worden, of je ben een winkel of groothandel waar transport een groot onderdeel uitmaakt van de dagelijkse verwerking, je eigen verzenddozen geven jouw bedrijf net dat streepje voor. Klanten herkennen jouw logo meteen bij ontvangst van het pakket, terwijl potentiële nieuwe klanten en wellicht nieuwe mede-ondernemers je naam ook kunnen spotten. Je eigen verzenddozen laten bedrukken is dan een fantastisch idee zodat jouw eigen naam meer opvalt en je naam professioneel laat overkomen.

Het hoe van verzenddozen

Producten zijn er in vele soorten en maten en verzenddozen zijn er dus ook in vele groottes en typen. Of je nou op zoek bent naar een vouwdoos of een postdoos of een brievenbusdoos, alle soorten verzenddozen kun je online wel bestellen. Voordat je zover bent, is het slim om na te denken over het type bestellingen dat mensen gaan doen. Heb je bijvoorbeeld een klein product, maar mensen bestellen vaak meerdere dingen tegelijk als ze jouw product aanschaffen, dan kun je hier slim op in haken door dit te stimuleren en ook grotere dozen te bestellen.

Je product mooi verpakken.

Het aanbod bij Gepakt.nl is bijvoorbeeld zo groot dat ze een enorm aantal categorieën hebben om je van dienst te zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bepaald thema, zoals promotiedrukwerk, kerstdrukwerk, maar ook voor relatiegeschenken, horeca en andere categorieën. Voor vrijwel alle soorten drukwerk is er iets te vinden. Denk ook aan stickers die je bijvoorbeeld op je verzenddozen kunt plakken, als dit je iets toelijkt. Daarnaast is er de keus uit allerlei soorten doosjes voor je artikelen, zodat het er professioneel uitziet.

Het laten bedrukken van verzenddozen

Er zijn verscheidene websites waar je kunt kiezen voor verzenddozen en deze ook laten bedrukken. Een van deze websites is rajapack.nl. Hier heb je de keus uit kartonnen dozen, verzenddozen of exportcontainers, maar ook enveloppen en talloze etiketten, en vrijwel alles op het gebied van inpakken. Wil je namelijk je verzenddozen laten bedrukken, dan kan dat gemakkelijk en snel via de website of via de telefoon.

Grote keus uit verzenddozen

Bij Gepakt.nl heb je de keus uit vele soorten en formaten kartonnen dozen die je kunt kiezen. Je verzenddozen laten bedrukken was nog nooit zo gemakkelijk en snel. Met de ingebouwde formaatzoeker, kun je ook eenvoudig zoeken op het gewenste formaat. Vul alles in centimeters in en zie de gepaste zoekresultaten verschijnen. Bestel nu je verzenddozen online.