Algemeen

Afmeldingen van uw nieuwsbrief beperken

Wanneer iemand zich inschrijft op een nieuwsbrief is het verplicht om hem ook de mogelijkheid te geven zich weer af te melden. Echter kunt u het aantal uitschrijvingen beperken. U denkt misschien dat u daar geen invloed op heeft, maar dit is niet waar. Dit kunt u wel!

Verlagen frequentie nieuwsbrief
Het moment van uitschrijven kunt u gebruiken om de lezer over te halen om toch lid te blijven. Dit kunt u doen door de ontvanger de optie te geven om de nieuwsbrief minder vaak te ontvangen. Wanneer de lezer de frequentie kan verlagen bestaat de mogelijkheid dat hij zich toch niet af meldt voor de nieuwsbrief. Op de volgende afbeelding staat weergegeven op welke manier u dit kunt vormgeven. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

nieuwsbrief-afmelden

Vraag om feedback
Ook kunt u er voor kiezen om feedback te vragen bij het opzeggen van de nieuwsbrief. Het is altijd nuttig om feedback te krijgen. Maar nog belangrijker, aan de hand van de feedback kunt u uw nieuwsbrief verbeteren!