Tips

Meer nieuwsbrief inschrijvingen met psychologische overtuiging

E-mailmarketing is een effectieve methode om potentiële klanten aan je te binden. Door interessante nieuwsbrieven te schrijven kan je lezers prikkelen, informeren en overhalen om klant te worden. De crux zit hem in het verkrijgen van abonnees voor je nieuwsbrief. Daarvoor heeft ConsumPsy, adviesbureau in Marketingpsychologie, nu de oplossing gevonden. Door psychologische overtuigingstechnieken te gebruiken kan je het aantal inschrijvingen op je nieuwsbrief flink verhogen!

Het geheim van meer nieuwsbrief inschrijvingen
Vertel je bezoekers niet wat ze krijgen met jouw nieuwsbrief, maar vertel ze wat ze mislopen als ze niet geabonneerd zijn op je nieuwsbrief. Mensen zijn namelijk 2x zo gemotiveerd om verlies te voorkomen. Door dus te benadrukken wat je bezoekers mislopen, zijn ze 2x zo gemotiveerd om zich in te schrijven op jouw nieuwsbrief!